Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Izlazak novog albuma najavio je spot za pesmu "Boje duge", u kome se pojavljuje specijalni gost-legendarni pevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski.

"Gost je dosta ekskluzivan i to je čovek koji je puno dao eks jugoslovenskom rokenrolu. Velika mi je čast što sam radio sa njim", rekao je agenciji Beta vođa sastava i klavijaturista Milan Đurđević.

Spot "Boje duge" je "bajka u zimskom ambijentu", kaže Đurđević, rađen kao nastavak letnjeg ugođaja iz spota "Da ima nas", objavljenog krajem prošle godine kao najava novog albuma, koji u izdanju PGP RTS-a treba da se pojavi sredinom marta.

Đurđević kaže da ostaje pri tvrdnji da će novi album, posle godinu dana snimanja i preko 500 sati utrošenih u studiju, postati "kapitalno delo" njegovog benda.

"To je ogromna energija, snaga i želja da ostavimo nešto iza sebe. Imamo ogromnu odgovornost prema publici da stvar uradimo na grandiozan način", kaže Đurđević.

Đurđević je 1993. godine osnovao bend, koji je u različitim postavama i izdavačkim kućama objavio albume "Neverne bebe" (1994),"Neverne bebe II" (1997), "Neverne bebe III" (2001) i Best of iz 2004. godine.

Novi Album Nevernih Beba
© nevernebebe.com