Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Neverne bebe su uspele da u toku dve decenije duge karijere postanu sinonim za kvalitetnu muziku i afirmaciju iste. Upravo iz tog razloga odlučile su da uzmu učešće na UNPLUGGED FESTIVALU „UNFEST 2013“ u organizaciji Omladinskog kreativnog centra i Kancelarije za mlade Bele Palanke.

 

Milan Đurđević će biti jedan od članova selekcione komisije za učešće na Festivalu a o samom Konkursu i njegovoj važnosti kaže:

 

„U vremenima autorske krize i instant muzike koja je svuda oko nas, veoma je bitno motivisati muzičare da daju istinske emocije uz svoju želju da se bave muzikom i na taj način ostave neki trag. Akustičarska muzika je idealan način za to i mi ćemo mladim ljudima koji se prijave na ovaj Konkurs dati pravu priliku da se oprobaju u vrhunskim produkcionim uslovima, da afirmišu svoj talenat  i pokažu najbolje od sebe pred kompetentnim žirijem“.

 

Pravo učešća imaju muzičari iz Srbije i Republike Srpske koji nisu stariji od 35 godina. Rok za slanje prijava je 10.april 2013.god. a mesto održavanja finala je Bela Palanka, sredinom jula. Pored nesumnjive prilike za afirmaciju pobednik Akustičarskog festivala “UNFEST 2013” osvojiće i novčanu nagradu u iznosu od 150.000 dinara.

 

Ostale detalje, prijavu i propozicije konkursa možete preuzeti sa sajta www.kzmbelapalanka.in.rs

UNPLUGGED FESTIVAL “UNFEST 2013” – BELA PALANKA
© nevernebebe.com