Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom najavljujemo veliki i po mnogo cemu poseban koncert koji ce Neverne bebe odrzati na sceni Srpskog Narodnog Pozorista u Novom Sadu 27.11.2009. godine.

 

U gradu u kome je pocela promocija albuma "Iza oblaka" i u koji zbog specificnog odnosa sa fanovima Bebe uvek dolaze punog srca, okupljamo se prvi put na sceni SNP u organizaciji Produkcijske kuce "Harmony music & marketing".

 

Od nekoliko bitnih informacija koje bi trebalo da dobijete u startu najpre napominjemo - nestandardnu set listu. Ovo će biti apsolutno jedinstven i repertoarski do sada neodsviran koncert Nevernih beba. U kombinaciji elektrik - akustik svoje sigurno mesto naći će i pesme "Saga", "Stranac", "Boja srece" i još mnoge koje ste čekali godinama.

 

U odnosu na kompleksnu organizaciju i monumantalan prostor SNP određene su i cene karata i one su 1200 (balkon), 1400 (srednji parter) i 1600 (prvi parter).

 

Neverne bebe, uredništvo sajta www.neverne-bebe.com i "Harmony music & marketing" uspeli su da za posetioce našeg sajta i članove foruma obezbede neogranicen broj karata po povlascenoj (nižoj) ceni. 

 

Zbog velikog interesovanja rok za rezervaciju je produzen do četvrtka 26.11.2009. u ponoć.

 

O svim pratecim detaljima možete se informisati na stranama našeg foruma 27.11.2009. - Novi Sad - Srpsko Narodno Pozoriste.

 

Vidimo se na koncertu o kome će se sasvim sigurno dugo pričati!!

 

NOVI SAD, Srpsko narodno pozorište, 27.11.2009. godine!

VELIKI KONCERT U NOVOM SADU 27.11.2009. - SRPSKO NARODNO POZORIŠTE
© nevernebebe.com