Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Već pune tri godine fanovi, gosti, ljubitelji dobre muzike i ostali putnici - namernici kroz internet prostranstva na ovoj stranici mogu da pronađu sve informacije vezane za rad, karijeru, koncerte i ostalo vezano za Neverne bebe.

 

Veoma smo ponosni što naš omiljeni bend i na ovaj način ima bezrezervnu podršku od strane svojih fanova.

 

Uredništvo sajta trudiće se i ubuduće da bude ažurno kao i do sada i da Vam sve ono što biste želeli da saznate o svojim ljubimcima prezentuje na brz i precizan način, odgovori na sva Vaša pitanja i izađe u susret lepim iznenađenjima koja se praktikuju za članove foruma.

 

Umesto torte i svećica pripremili smo specijalan poklon za ovo zajedničko slavlje.

 

Od danas ce svi mnogo lakse i pristupacnije moci da dodju do snimaka nekih bitnih nastupa Nevernih beba - na naslovnu stranu sajta postavljena je sekcija TV Koncerti - Live u okviru koje se za sada nalaze sledeci nastupi i snimci: Emisija Bulevar, mini koncert na TV Fox-u, mini koncert na RTS-u i mini koncert na TV Balkanmedija.

 

Neverne bebe već dugo drže primat medju bendovima sa najviše odsviranih koncerata pa smo zbog toga i Arhivu koncerata učinili dostupnijom i takođe postavili na naslovnu stranu.

 

Hvala što ste sa nama i nadamo se da ćemo čaroliju koju prave Neverne bebe deliti zajedno još mnogo godina.

 

Uredništvo sajta www.neverne-bebe.com

TROGODIŠNJICA SAJTA www.neverne-bebe.com
© nevernebebe.com