Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Evo trenutka koji nestrpljivo iščekuju superfinalisti našeg prvog Konkursa za najbolju autorsku pesmu neafirmisanih izvodjača kao i njihovi fanovi, članovi našeg foruma i posetioci sajta kao i svi ljubitelji kvalitetne muzike.

 

Članovi Nevernih beba svih ovih meseci pažljivo su slušali sve ponuđeno i maksimalno ozbiljno pristupivši ovom zadatku pravili selekcije, prvu, zatim drugu... Pojedini učesnici već su nagradjeni time što su nastupili kao predgrupe, posebno su pohvaljeni mladi muzičari čiji put će se dalje pratiti.

 

I konačno, Bebe su izabrale one koji su, po njima, zavredili najviše pažnje svojim potencijalom i idejama.

 

Podsetićemo najpre na osvajače III nagrade. Pesma "VEŽI SE" niskog benda "SIMPTOMI" osvojila je ovu poziciju zahvaljujući glasovima publike tj. članova foruma. Neverne bebe odlučile su da i u superfinalu daju jednu bonus nagradu a ona pripada pesmi "BORI SE" benda "CHAKRA CREW" iz Slovenskih Konjica. "Chakra crew" će se srpskoj publici predstaviti na nekom od većih koncerata Nevernih beba u budućnosti.

 

Dobitnik II nagrade na našem Konkursu je "OTRGNI SE" - pesma valjevskog sastava "TEATAR BIZAR" koji će takođe nastupiti kao predgrupa Bebama na nekom od koncerata i time uvereni smo, opravdati ukazano poverenje.

 

I konačno, proglašavamo pobednika I Konkursa za najbolju autorsku pesmu neafirmisanih izvodjača u organizaciji Nevernih beba i sajta www.neverne-bebe.com...

 

Pobednik i dobitnik I nagrade je ""NEMIR" - pesma benda "AURA+" iz Novog Sada koja će biti besplatno snimljena u studiju NB. 

 

Još jednom čestitamo svim dobitnicima nagrada kao i svim učesnicima, zahvaljujemo glasačima i svima koji su podržali ovu našu ideju. Narednih dana još ćemo, sasvim sigurno, zajedno sumirati utiske. 

 

Obaveštavamo i sve dobitnike nagrada da će biti kontaktirani od strane menadžmenta Nevernih beba kako bi se uspostavili kontakti i odradili neophodni dogovori vezani za realizaciju. 

 

Neverne bebe i uredništvo sajta www.neverne-bebe.com

ZAVRŠEN KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PESMU - PROGLAŠENJE POBEDNIKA
© nevernebebe.com