Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Kada smo prošle godine najavili akustik turneju nošeni željom da se publici obratimo na jedan novi i bitno drugačiji način, nismo ni slutili šta će sve lepo iznedriti iz toga...

 

Iza nas su prepune sala pozorišta i Domova kulture, maksimalno obostrano uživanje - i publike i nas (u intimnijoj atmosferi ali opet tipičnoj za naša druženja), mnogo novih ideja i na kraju a zapravo na početku - jedan novi i veliki izazov.

 

Pre nekoliko dana u studiju u Košutnjaku počeli smo sa snimanjem akustik albuma. Naš šesti studijski album krunisaće želju benda da novootkrivenu energiju i jedan sasvim novi polet u stvaranju i muziciranju bude i ostane zabeležen. Publika je okvir toga već imala priliku da čuje, od humanitarnog nastupa na TV Fox preko koncerata za pamćenje koji su potvrdili opravdanost prilično smelog poteza ali i konačno nas opredelili u nameri da u ovom eksperimentu odemo - još dalje.

 

Naravno, sada nećemo otkrivati sve i samo ćemo napomenuti da će biti i novih ali i starih pesama uz mnogo iznenađenja, aranžmanskih rešenja koja do sada niste imali priliku da čujete, mnogo lepih i iskrenih emocija... Jednom rečju - trudićemo se da Vam nakon više od petnaest godina prvi put na unplugged a opet, na nama svojstven način poklonimo - muziku.

 

O svim dešavanjima vezanim za aktuelno snimanje, njegov tok, zanimljivosti i ostale interesantne detalje, čitajte na stranicama našeg sajta i foruma.

 

Vaše NEVERNE BEBE

POČELO SNIMANJE AKUSTIK ALBUMA
© nevernebebe.com