Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Nakon skoro tri puna meseca ova naša ideja nalazi se pred finalom. Posle dva produženja uslovljena molbama i velikim interesovanjem muzičara, Konkurs je zvanično zaključen i pred sobom imate pesme autora sa prostora čitave bivše Yu koji su smatrali da imaju šta da ponude i publici i žiriju - Nevernim bebama.

 

Možemo se pohvaliti brojem pristiglih pesama kao i podrškom medija sa svih prostora, o Konkursu se pričalo i još uvek se priča u muzičkim krugovima. Sve u svemu, sada sa ponosom ističemo da je ideja bila korisna i apsolutno opravdana.

 

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim bendovima i pojedincima koji su u našoj dobroj nameri prepoznali šansu koju smo želeli da im pružimo kao i medijima bez čije podrške odziv sigurno ne bi bio kakav jeste.

 

Naravno, da bi sve bilo privedeno kraju na jedini mogući način koji odlikuju najpre ozbiljnost i profesionalnost NB i našeg sajta www.neverne-bebe.com, svi zajedno pristupamo završnim koracima, a to su glasanje publike tj. članova foruma, a zatim konačan izbor Nevernih beba na čelu sa Milanom Đurđevićem.

 

Bend će prvu selekciju - uži izbor od 20 pesama koje ulaze u konkurenciju za zvaničnu raspodelu nagrada objaviti 10.05.2009. a svoje konačne ocene objaviće po završetku glasanja članova foruma - 20.05.2009. godine. Glasanje članova foruma počinje u ponedeljak 20.04.05. kada ćete biti obavešteni o načinu i propozicijama glasanja.

 

Detaljnije o Konkursu na našem forumu:

Konkurs za najbolju autorsku pesmu - Aktuelnosti

KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PJESMU - PRISTIGLI DEMO SNIMCI

KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PJESMU - DISKUSIJA

ZAVRŠEN KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PESMU NEAFIRMISANIH IZVOĐAČA
© nevernebebe.com