Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Deceniju i pol Neverne bebe svojim radom i posvećenošću vode borbu za opstanak kvalitetne muzike na ovim prostorima. Dok su prolazili taj trnoviti put do vrha, naučili su koliko je teško bilo kome, a pogotovo mladim muzičarima, da do bilo kakvog početka dođu samo svojim radom.

 

Pratite sajt www.neverne-bebe.com i pružit ćemo Vam priliku da počnete brže i lakše nego što ste zamišljali. Pošaljite demo snimke autorskih pjesama i Neverne bebe će Vam pomoći da ostvarite san!

 

Poziv važi za sve mlade, još uvijek neafirmisane muzičare koji stvaraju, sviraju i pjevaju muziku koja zaslužuje pažnju i šansu. U cilju popularizacije dobre rok, metal, funk, pop, hip-hop, instrumental i jazz muzike, Neverne bebe su u suradnji sa Sajtom fanova grupe Neverne bebe odlučile da pomognu mladim neafirmisanim i ambicioznim muzičarima, te upućuju javni poziv svim takvim bendovima i pojedincima sa prostora bivše Jugoslavije.

 

Takmičenje ili Konkurs za najbolju autorsku pjesmu pokreću Neverne bebe s ciljem da pomognu mladim i talentovanim ljudima. Uslovi učesća na konkursu su slijedeći:

 

1. Da je/su autor/i pjesme sa prostora bivše Jugoslavije

2. Da su pjesme isključivo autorske i da nisu ranije objavljivane

3. Obavezno poslati demo snimke za dvije pjesme

4. Da pjesme nisu iz domena folk muzike.

 

Prijavu za učešće na konkursu slati na adresu tvojasansa@neverne-bebe.com i ona treba da sadrži:

1. Ime benda ili samostalnog izvođača

2. Ime i tekst pjesme (Autor muzike) (Autor teksta)

3. Grad/mjesto/državu iz koje bend/izvodjač dolazi

4. Broj članova benda (ukoliko se radi o bendu), njihova imena i prezimena kao i instrument koji sviraju

5. Vrstu muzike koju implementirate

6. Kratka biografija benda sa propratnom fotografijom.

 

Komisija koja će pregledati pristigle numere i odučiti o pobjedniku, sastojat će se od članova grupe Neverne bebe i činit ce je Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Saša Ranđelović, Vladimir Ružičić - Kebac, Jelena Pudar i Jana Šušteršič.

 

Nagrade:

1. nagrada - POTPUNO BESPLATNO SNIMANJE JEDNE PJESME U STUDIJU NEVERNIH BEBA, uz mogućnost dogovora za dalju podršku i saradnju.

2. NAGRADA - MINI KONCERT (KAO PREDGRUPA NEVERNIH BEBA) NA NEKOM OD VEĆIH KONCERATA U BUDUĆNOSTI uz mogućnost dogovora za dalju podršku i saradnju.

3. NAGRADA - SNIMANJE U STUDIJU NEVERNIH BEBA PO JAKO PRISTUPAČNIM USLOVIMA - O OVOJ NAGRADI ODLUČIT ĆE REGISTROVANI ČLANOVI FORUMA. Naime, deset dana nakon završetka konkursa, članovi će izabrati svog favorita. Sve ovo, uz pomoć benda, posebno Milana Đurđevića. 

 

Konkurs ostaje otvoren do 1. aprila tekuće godine. Više informacija o temi, aktuelne i redovno ažurirane vesti čitajte u temi u podforumu Kutak za muzičare - koja će se redovno ažurirati. Konkurs za najbolju autorsku pesmu - Aktuelnosti.

 

Jako je važno naglasiti da će svi pristigli radovi odmah biti okačeni na temi o Konkursu koja je već pomenuta u prethodnom tekstu, s ciljem da što više članova i posjetilaca sajta čuje Vaše pesme i pronađe svoje favorite. Radove možete preslušati ovde: KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PJESMU - PRISTIGLI DEMO SNIMCI

 

Medijski partneri akcije: Svirajte, pjevajte, stvarajte dobru muziku i Neverne bebe će Vam pomoći da napravite prvih nekoliko koraka ka ostvarenju Vašeg sna!

 

SRETNO!

KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PJESMU
© nevernebebe.com