Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti
Sigurno će biti potrebno vreme da se slegnu emocije posle ovog koncerta u Pančevu i to nije fraza - pitajte bilo koga ko je bio sa nama u ponovo rasprodatoj sali Centra za kulturu.
 
Ako Vam kažemo da su ljudi i posle dva i po sata sedeli na svojim mestima želeći još magije, ako smo više sati po završetku koncerta primali čestitke, ako ne možemo da nađemo lako reči zahvalnosti za sve - i publiku u sali i one na bini, ako znate da ste dobili i "Ovo je kraj" i "Stranca" - onda to govori barem delić.
 
Sreća i zadovoljstvo su naši što znamo gde ćemo biti i sledeće godine na ovaj dan. Dok je Vas ispred nas, bićemo na ovom mestu.
 
Uz podršku prijatelja iz agencije Sole Azur usrećili smo Danijelu Krsmanović iz Zrenjanina i ona će ove godine sa nekim letovati u Grčkoj 10 dana.
 
Na kraju želimo još jednom da zahvalimo onima bez kojih ovo veče sigurno ne bi bilo ovakvo kakvo ostaje zabeleženo: Pančevu i svim našim prijateljima zbog kojih smo često tu i mimo 14.februara (posebno Zlaji i Dimetu - ekipi Protone), Centru za kulturu, ekipi Radio televizije Vojvodina koja je sa nama neumorno čitavog dana snimala specijal emisiju o čijem terminu emitovanja ćemo Vas obavestiti, agenciji Sole Azur, Nikoli Vranjkoviću, prijateljima koji su na ovaj koncert došli iz Ciriha (Yu Rock Night) i svima koji su utkali deo sebe u ovaj naš zajednički san, ko zna koji po redu.
PANČEVO - JOŠ JEDAN SAN O LJUBAVI PRETVOREN U STVARNOST
© nevernebebe.com