Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Milan Djurdjević je bio gost u studiju naših dragih prijatelja Prvi Radio Beograd i tom prilikom je snimljena sjajna emisija sa Sanjom Veličković "Prvi sa zvezdama" koja će biti emitovana u nedelju, 27.aprila od 9 do 11h u mreži radija koja pored beogradskog uključuje i Prvi Radio Novi Sad, Prvi Radio Užice i Prvi Radio Subotica.

 

Ne propustite da čujete emisiju dostojnu tradicije nekadašnjih radio stanica kada su radio činili ljudi, njihova priča, energija i dobre poruke koje šalju. Kako je bilo na igrankama u Domu kulture Valjevo kada je Milan sa prvim bendom i svojih 11 godina imao bend "Meteori", na koji način su on i Vlajko saznali da su finalisti Gitarijade na kojoj su pre 30 godina pobedili, ima li smisla danas ići glavom kroz zid i kako se stiže do zamišljenog cilja težim putem, šta je značila cucla sa žiletom na prvom plakatu Nevernih beba i još mnogo toga... Emisija koju ne smete propustiti!

 

Emisija "PRVI SA ZVEZDAMA", autorka i voditeljka Sanja Veličković, nedelja, 27.APRIL od 9 do 11 časova u mreži PRVI RADIO (Beograd 96.2, Novi Sad, Užice i Subotica)

SNIMANJE NA PRVOM RADIJU (96,2) - EMISIJA "PRVI SA ZVEZDAMA"
© nevernebebe.com