Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

I publika koja godinama u Pančevo dolazi na naše tradicionalne koncerte povodom 14.februara i mi sami sebi, sinoć smo zadali nimalo lak zadatak...

 

Kako bilo koje od narednih godina nadmašiti ono što smo ovog puta postigli i osetili zajedno?

 

Rasprodata sala, publika ispred i iza nas, repertoar koji ste tražili a mi Vam ispunili želje, zajednički duh, trenuci kada se u sali mogao čuti svaki uzdah ili kada su svi bili na nogama - teško je reći šta je bilo najbolje i šta ćemo pamtiti najduže. Oni koji večeras nisu bili sa nama imaju za čim da žale.

 

Drago naše Pančevo - hvala još jednom, kao i svima onima kojima iz godine u godinu zahvaljujemo: domaćinima u Kulturnom centru, našim prijateljima Zlaji i Dimetu iz PROTONE tima, Branku Putiću (PROSTOR B) i svima zbog kojih tu rado dolazimo ne samo kada ostavljamo srce na bini već i na neke sasvim obične životne stvari kao što su kafa sa prijateljima i čašica razgovora.

 

Hvala na svim divnim komentarima koje ste nam uputili lično i preko oficijalne Fb stranice. Obećali smo, obećanje ćemo ispuniti - vidimo se za 364 dana na istom mestu u isto vreme. Drugačije ne može biti!

POBEDA - NAJLEPŠI 14.FEBRUAR U PANČEVU!
© nevernebebe.com