Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Nakon trijumfalnog koncerta u Kombank Areni Pancevo ce biti mesto na kome cemo 14. februara napraviti mini reprizu spektakla koji je iza nas!

 

Tradicionalni koncert u slavu dana ljubavi napravicemo na inicijativu svih onih koji nisu bili u mogucnosti da dodju u Arenu, ali i svih koji bi da jos jednom dozive tu vrstu strasti koju su poneli 28.decembra kao potpuno posebno iskustvo dozivljaja nase muzike i ideje ...

 

Ovog puta na scenu Centra za kulturu donosimo sve ono najbolje iz pune Kombank Arene a kao sto ste to od nas u Pancevu navikli, i one pesme koje se sviraju samo na nekim posebnim mestima, upravo za retke i odabrane...

 

Takodje, koristimo priliku da kazemo da ce ovo biti vrlo ekskluzivna mogucnost da prisustvujete ovakvoj vrsti dogadjaja posto ove godine planiramo da uz promociju DVD izdanja iz Kombank Arene odrzimo ogranicen broj koncerata u odredjenim  gradovima regiona. Zbog toga pozivamo sve da iskoriste jednu od retkih prilika da vide reprizu spektakla koji je sa razlogom poneo i opravdao epitet koncerta godine.

 

Karte za koncert mogu se kupiti vec od danas na blagajni pancevackog centra za kulturu a kao i do sada, najbolja mesta mozete rezervisati preko nas putem mejlova catrin@neverne-bebe.com i neverne.bebe.prastam@gmail.com. Cena karte u pretprodaji je 700 dinara a na dan koncerta 900 dinara. Broj karata je ogranicen.

TRADICIONALNO - NOC LJUBAVI U PANCEVU 14. FEBRUARA!
© nevernebebe.com