Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Ovogodišnji Radijski festival u organizaciji Radija S (S MEDIA) postavio je visoke standarde u više sfera i bilo je ogromno zadovoljstvo učestvovati i u njegovom toku na talasima Radija S i glamuroznoj završnoj revijalnoj večeri u Bel Expo centru! Tri bine i oskarovski scenario u savršenoj organizaciji za svaku su pohvalu i primer.

 

Izmenjena koncepcija zaista je i donela ono što je bila ideja, a to je da MUZIKA BUDE GLAVNA, te da se sa radio talasa zaista čuju pesme koje Srbija najviše voli jer ih bira - publika. U kategoriji "Najbolja rock pesma", naša "DA IMA NAS" dobila je ubedljivo najveći broj glasova i na stejdžu hitova sinoć doživela ovacije svih prisutnih, kolega, novinara i naravno, publike koja je glasala.

 

Na bini Noviteta Radijskog festivala premijerno je izveden i naš novi singl "Da sanjamo" (feat BANE MVP) čija promocija na ostalim medijima počinje naredne nedelje sa porukom " Da sanjamo, da plešemo, da letimo kroz noć... " i tako sve do 28.decembra i Kombank arene...

 

Još jednom čestitke našim prijateljima iz S MEDIA i Radija S na velikom povratku Radijskog festivala i naravno, hvala svima Vama koji ste glasali i sa nama zajedno odneli pobedu - MUZIKE.

"DA IMA NAS" - NAJBOLJA ROCK PESMA RADIJSKOG FESTIVALA!
© nevernebebe.com