Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Vratili smo se!

 

Prepuni utisaka koji su daleko od samo turističkih i onoga što sa sobom donesete sa najlepših svetskih destinacija...

 

Neverne bebe u Parizu - o tih nekoliko dana ćemo pričati dugo ali je zadovoljstvo zbog više nego uspešne poslovne dimenziije stepenica više u našoj karijeri i nešto što će nas uz ovaj grad držati i u budućnosti. Da, Grade Svetlosti, viđaćemo se mi često ubuduće!

 

Centralni deo našeg boravka bio je koncert u Bulonjskoj šumi, u dvorcu Le pri de Catelan koji je za svoje VIP poslovne prijatelje priredila ugledna francuska kompanija na čiji smo poziv i posetili Francusku. Fantastično ispraćen autorski koncert u raskošnom ambijentu otvorio je nove vidike i za njih i za nas, te smo narednog dana uz konkretne sastanke praktično započeli novi život benda na francuskom tržištu. Otvara ga, za početak, snimanje "Kuće za spas" na francuskom i italijanskom jeziku.

 

Bilo je, naravno, vremena i za šetnju pariskim pločnicima jer, kako ne osetiti duh ovog grada? On Vas uzima, opija i fascinira monumentalnošću, multikultralnošću, uređenošću sa merom - lepota je mala i nedovoljna reč!

 

I konačno, nešto na šta čovek prosto može zanemeti - večernje krstarenje Senom na luksuznom brodu naših prijatelja iz kompanije BATEAUX MOUCHES. Ceo Pariz sa reka kao na dlanu, Ajfelov toranj koji gori u noći, na stolu najekskluziviji specijaliteti, najfiniji šampanjci, decentna muzika... i mi.

 

Evo kako je Milan video naše pariske dane.

 

Nastaviće se, vodićemo Vas putem ovih stranica u Minhen i u Salzburg, u kuću Mocartovog rođenja.

PARIZ - SVETLOST ZA PAMĆENJE I NEKE NOVE DANE
© nevernebebe.com