Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Ono što smo doživeli u Cirihu spada u stvari zbog kojih je ovih 20 godina za nama svakako vredelo sačekati uz sve što su nosile...

 

Gostoprimstvo, srdačnost i ljubav koji su otvorili put prijateljstvu za čitav život stali su u nezaboravna tri dana zbog kojih ćemo se ovog putovanja ne samo sećati zauvek, premale su to reči! Ekipa YU ROCK NIGHT na čelu sa Bojanom Kissling, uz Ivana Pavlovića, Jovana Arsenijevića i sve koji su bili uz nas postala je upravo to - prijatelj ovog benda u pravom smislu te reči. Hvala Vam do neba, nadamo se da ćemo biti u prilici da delimo život onako kako smo to započeli ovih dana "na Vašem terenu".

 

A publika u prepunom "MARQUEE" klubu? Od nje zapravo sve počinje i završava se. Pevala je sa nama sve pesme, nesebično darovala glasove i dlanove i na kraju, na našu neopisivu sreću, bila jednoglasna u oceni da ovaj klub i ovaj grad takav koncert do sada nisu doživeli. Hvala svima na inspiraciji, hvala starim ali i novim fanovima i poštovaocima naše muzike što su nam ispunili srca i dali priliku da obećamo da ćemo doći ponovo.

 

Još uvek prepuni utisaka, skoro da ne verujemo da boravak u Cirihu nismo sanjali. Ipak, ono što je stvarno a to su nesebična ljubav, ogromna energija i bogatstvo poštovanja koje smo međusobno podelili su tu, i biće tu, dok "...ima nas".

 

Ostale fotografije možete pogledati na našoj facebook strani.

 

YouTube video

EUFORIJA - NEVERNE BEBE I "YU ROCK NIGHT" U PREPUNOM "MARQUEE" KLUBU
© nevernebebe.com