Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Mondensko skijalište Gstaad u Švajcarskoj je jedno od mesta gde sebi krupna i sitna zadovoljstva pričinjavaju predstavnici svetskog džet-seta, kraljevskih  porodica, finansijski, medijski i muzički magnati high klase. Neverne bebe upravo su se vratile sa nastupa u Eagle Ski Club-u, jednog od najprestižnijih zatvorenih klubova u svetu ovog tipa, gde se pravo godišnjeg i doživotnog članstva ne stiče samo novcem već statusom i titulama.

U ovom ekskluzivnom klubu iznad Gstaad-a, na vrhu Wasserngrat, upriličen je party za stotinak zvanica iz Nemačke, Svajcarske, Engleske i Italije.
Neverne bebe su izvele dvoiposatni program i u fantastičnoj atmosferi, po rečima divnih domaćina nezapamćenoj za ovakvu vrstu događaja koje često organizuju, ostavile impresivan utisak na sve zvanice. Slični nastupi već su ugovoreni za Ibicu, London, Bern i Cirih uz ogromno interesovanje prisutnih muzičkih producenata za autorski rad benda.

Članovi benda iskoristili su i priliku da se upoznaju sa lepotama ovog bajkovitog planinskog mesta, probaju nacionalne specijalite i pića i uz mnoštvo anegdota u godini proslave svoje dvadesetogodišnjice ispišu jednu od najlepših i svakako najuzbudljivijih priča do sada.

U narednim danima ćete imati priliku da vidite ekskluzivne fotografije i pročitate priče o tome kako je izgledala vožnja žičarom do 1940 m na 20 stepeni ispod nule, kako izgledaju ulice gradića iz razglednica i kako je ispijati popodnevni čaj sa prinčevima i princezama na skijama! Budite na našem sajtu i oficijalnoj Facebook stranici!

NEVERNE BEBE SVIRALE ZA SVETSKI DŽET-SET U GSTAAD-U!
© nevernebebe.com