Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Publika u prepunoj dvorani "PARK" u Aranđelovcu sinoć je sa Nevernim bebama u fenomenalnoj atmosferi obeležila zvaničan početak turneje "Praštam - 20  godina sa Vama"!

 

Više od dva sata od čega najveći deo koncerta na nogama, pevali su Aranđelovčani ali i svi oni koji su došli iz drugih gradova da čuju kako to Neverne bebe u ovom trenutku vide svojih 20 godina karijere... Malo akustika, malo elektrika, prearanžirane stare i na drugačiji način odsvirane novije pesme, devet članova benda na bini, zahtevna produkcija... Emocije su išle od potpune tišine da ste mogli da čujete i otkucaje sopstvenog srca ("Leptir", "Gde smo") do totalne euforije ("Da ima nas, "Kuća za spas", "Uzmi boje"...).

 

Stajalo se i plesalo sa strane, u poslednjim, ali i prvim redovima jednako, tražili se posle koncerta autogrami, fotografisanje, intervjui...  

 

POČELO JE!

 

Nastavljamo dalje odmah danas, u Pančevu, u sali Centra za kulturu koja je rasprodata još pre nekoliko dana, na simboličan datum i u gradu u kome imamo mnogo prijatelja. Ako se "po jutru dan poznaje", biće ovo zaista jedna od najlepših, ako ne i naša najlepša zajednička godina. Zaslužili smo!

 

Hvala Aranđelovcu, Pačevo - stižemo!

ARANĐELOVAC NA NOGAMA!
© nevernebebe.com