Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Nova verzija pesme "Ovo je kraj" sa šestog studijskog albuma Nevernih beba "Praštam" (i dalje najprodavanijeg izdanja u regionu), naći će se na novom albumu CRVENE JABUKE koji izlazi u martu ove godine.

 

Duet su otpevali Žera i Jelena u studiju Nevernih beba u Beogradu prošle nedelje.

 

Milan i Žera su jedinstveni u oceni kako je došlo do ove zanimljive saradnje. "Pesma je neverovatno emotivna i nosi atmosferu kakva se danas retko sreće, a Jelenin i Žerin vokal su se izvanredno uklopili donevši joj još sete i emocija. Upravo iskrenost i emocije su nešto što je oba benda i održalo svih ovih godina pa je tim pre ova saradnja nešto logično i prirodno. Imamo jednu veliku pesmu koja će živeti svoj život širom ex yu regiona" - moglo se čuti u radnoj ali srdačnoj atmosferi. Planirano je i snimanje spota.

 

Svaki dolazak u Beograd naših prijatelja iz Crvene jabuke, jednog od najpopularnijih ex yu sastava, obavezno iskoristimo da se malo vidimo, družimo i razmenimo muzičarske ali i druge zanimljive priče.

 

Ovaj dolazak je zbog snimanja duetske pesme bio nešto još bitnije i još posebnije i ponovo se pokazalo da za iste senzibilitete i energiju ne postoje granice.

 

"Tu pored mene sada spava moja ljubav, i zadnji put se molim za nas ..." - zamislite kako će zvučati ovaj duet, pa - do marta i medijske premijere i promocije pesme "Ovo je kraj"... 

PESMA "OVO JE KRAJ" NA NOVOM ALBUMU "CRVENE JABUKE"!
© nevernebebe.com