Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Hala ČAIR u Nišu bila je sinoć mesto gde se uz 30 godina rada grupe Kerber prosto slavio rock'n roll! Četiri sata publika je frenetično pevala sa Galetom pesme koje su KERBER svrstale u red najznačajnijih bendova koji su se ikada pojavili na ex-yu prostorima. "Nebo je malo za sve", " Još ovu noć", "Kad ljubav izda", istorijske "Seobe" i ostale poznate ili široj publici manje poznate pesme, uz sve prisutne srcem su pevali i članovi Nevernih beba koji su došli da čestitaju svojim prijateljima i podrže ih gostovanjem na ovom koncertu pokazavši da neguju dugogodišnje prijateljstvo.

 

Evo kako je izgledao izlazak "Beba" na binu.

 

Zahvaljujemo još jednom prijateljima iz KERBERA na pozivu, divnim domaćinima i organizatorima koncerta, fenomenalnoj niškoj publici koja je rasprodatim Čairom jasno pokazala beskrajno poštovanje i respekt koji su svi spomenuti akteri nesumnjivo zaslužili.

 

Zaglušujućim vriskom ispraćeno je i Milanovo podsećanje da se sa niškom publikom vidimo ponovo veoma brzo, na ispraćaju 2011. godine. 

 

Bila je ovo predivna i emotivna noć koju ćemo nositi u srcima a Vama pokušati da dočaramo bar deo putem fotografija, zato pratite www.neverne bebe.com i našu oficijalnu FB stranicu.

 

Zahvaljujemo Danici Tomašević.

NEVERNE BEBE UVELIČALE JUBILEJ - 30 GODINA GRUPE "KERBER"
© nevernebebe.com