Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Ponekad je zaista teško pronaći reči koje bi svojim intenzitetom mogle da opišu osećanje kojim smo darovani sinoć u bajkovitom ambijentu Bojčinske šume. Jednostavno, od izlaska na jednu od sasvim sigurno najlepših bina na kojima smo nastupali ikada, pa do poslednjih zajednički otpevanih reči "Dvoje" a capella iz svih prisutnih grla, bilo je jasno da neverovatnom lakoćom sanjamo jedan nezaboravan zajednički san.

 

Bojčinsko kulturno leto je manifestacija koja je poznata, ljudi sa zadovoljstvom dolaze u ovu mističnu šumu da se opuste, zabave i pobegnu od gradskog ludila a zasluga za to kao i za sjajno gostoprimstvo nesumnjivo pripada  Opštini Surčin, tj. entuzijastima na njenom čelu. Opet smo shvatili sinoć, baš kao i svi prisutni, da su u pravljenju velikih stvari uz dobru volju, ozbiljnost i realizaciju ipak presudne - iskrenost i ljubav. A toga je sinoć bilo - dovoljno za ovaj deo Univerzuma.

 

Ne sećamo se da je Milan skoro izgovorio više reči zahvalnosti duboko ganut reakcijama prisutnih. Devojke su letele sa jednog kraja bine na drugi, Kebac izlomio hrpu palica a vrhunac večeri bio je potpuno spontani Randjin silazak u publiku, pravo kroz masu do grupe fanova koja je davala ton sinoćnjoj frenetičnoj atmosferi. Neke od reakcija prisutnih možete videti na našoj oficijalnoj Facebook stranici . Bio je ovo sasvim sigurno najbolji koncert najnovije, aktuelne postave sa bezbroj čestitki i čitavom bendu i našoj Tijani.

 

Još uvek smo pod jakim utiscima i još jednom zahvaljujemo od srca svima koji su došli da pokažu na sve naše borbe nisu uzaludne i da, kako se čulo sinoć, ipak ima dovoljno onih zbog kojih vredi u Studiju provoditi noći i noći...

 

Najveće "Hvala" svima koji su nam sinoć uzvratili emocije i inspirisali nas, uz obećanje da ćemo onima koji ne znaju reći gde je Bojčinska šuma - tamo gde se u senkama krošnji sakrila ljubav.

 

Fotografije sa ovog koncerta možete pogledati na sledećem linku. Koncert je imao fantastican odjek u medijima.

BOJČINSKA ŠUMA U TRANSU - VULKAN ISKRENIH EMOCIJA!
© nevernebebe.com