Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Neverne Bebe sa radošću su prihvatile poziv da ulepšaju ovogodišnje Bojčinsko kulturno leto u organizaciji Opštine Surčin. Razlozi su brojni a jedan od onih koji prednjače su svakako blizina Beograda i divna mogućnost fanovima koji još uvek nisu čuli i videli na bini našu novu energiju sa novom postavom da to i učine, možda i poslednji put pred izlazak novog albuma i veliku turneju koja će uslediti.

 

Kompletan program ove manifestacije kao i uputstvo kako doći do mesta koncerta možete videti na stranici Gradska Opština Surčin.

 

Obaveštavamo Vas i o početku koncerta - 20 h. Dođite malo ranije da zauzmete što bolju poziciju, naoružajte se dobrim raspoloženjem i ne brinite zbog vremenske prognoze, poslednje informacije sa radara kažu da će kiša, ako je i bude, prestati iza 17 h. Osim toga, svi koji su doživeli neki kišni koncert posvedočiće da je tek ta energija neopisiva.

 

Medijskoj najavi ovog koncerta pridružio se i ovonedeljni veoma čitani nedeljnik "BLIC PULS", sledite njihovo divno uputstvo za najbolju zabavu u "Puls vodiču"!

VELIKI KONCERT U SURČINU 25.JUNA - ZBORNO MESTO : BOJČINSKA ŠUMA!
© nevernebebe.com