Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Sa lepšim danima Košutnjak je ozeleneo i atmosferu koja vlada među Nevernim bebama samo dodatno prolepšao i učinio još poletnijom.

 

Završna faza snimanja albuma dovoljan je motiv za osmeh, opuštena druženja ali i maksimalno ozbiljan i angažovan rad.

 

Kao što imate priliku da vidite u koloni levo, snimanje se samo povremeno prekida zbog koncerata koje ne možemo da odbijemo isključivo zbog želje fanova da nas vide i čuju baš u svom gradu. Upravo iz tog razloga ali i zbog čuvenog Milanovog perfekcionizma, album ćete u rukama ipak imati u prvim danima septembra i to - nakon četiri i po godine! Ova brojka izgleda sasvim neverovatno, zar ne? Vežba se, snima i stvari dovode do perfekcije bukvalno svakodnevno i to do kasno u noć, ponekad se u studiju dočekaju i prvi sunčevi zraci... A energija nepresušna!

 

Koristimo ovu priliku da zahvalimo svima koji nam svakodnevno šalju poruke podrške i našu novu energiju doslovno osećaju baš onako kako smo i hteli. Upravo zbog Vas, dragi fanovi, čvrsto stojimo uz obećanje da će ovaj album biti nešto što od Nevernih beba do sada niste čuli.

 

Nećemo zaboraviti da su uz nas u ovim važnim trenucima kreativnog naboja koji svakodnevno eksplodira nečim neočekivanim uvek i naši osvedočeni prijatelji benda, verni saradnici i naravno, armija fanova zbog koje čitava ova bajka i postoji. Hvala svima na podršci, naše zajedničko vreme tek dolazi!

PROLEĆE U KOŠUTNJAKU - ALBUM U PRVOM PLANU ...
© nevernebebe.com