Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Humani povod - podrška narodu Japana, Valjevo kao naš grad koji volimo i koji nas voli, ideja i realizacija u rukama naših uglednih prijatelja Dr.Boška Đukanovića i gradonačelnika Valjeva Zorana Jakovljevića rezultirali su logičnim ućešćem Nevernih beba na ovom hepeningu.

 

Ni uporna kiša nije mogla da pokvari ogromnu želju više hiljada Valjevaca da pokažu svoju solidarnost sa prijateljima iz Japana. Zaista se nadamo da će predivne slike od juče obići svet, zaslužili su to svi koji su se okupili na platou ispred Doma kulture.

 

Koliko su Neverne bebe omiljene u gradu iz koga je polovina benda, znali smo i ranije. Međutim, kada se iz bezmalo svih prisutnih grla prolomilo " Pogledaj u sunce iznad oblaka, to što tamo vidiš - to smo Ti i ja..." - vreme je stalo, nastupili su čarolija i ogroman ponos. " Veliki je Bog što gleda na nas", pa " Tužna pesma" obojili su ovu noć najlepšim bojama ljubavi i poslali svetu poruku humanosti.

 

Napominjemo da su na ovom koncertu nastupili i Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Neša Galija, Haris Džinović, Bora Čorba, Vlado Georgiev i Oliver Mandić a zašto će se o ovom nastupu pričati danima možete pogledati ovde.

 

Zadovoljstvo nam je što smo svojim prisustvom još jednom pokazali da naša humanost nema granica. Trudićemo se i da Vas obradujemo sa što više fotografija sa ovog događaja na stranama sajta, foruma i naše oficijalne Facebook stranice (www.facebook.com/neverne.bebe).

 

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati na sledećem linku - Fotografije - Valjevo za Japan.

TRIJUMFALAN NASTUP NA KONCERTU " VALJEVO ZA JAPAN "
© nevernebebe.com