Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Da se ne bismo ponavljali i ulazili u neki kliše već izrečenih rečenica, ovog puta ćemo se na kratki boravak u Crnoj Gori osvrnuti netipično...

 

Kada se kampanja za koncert uradi na način na koji su to uradili naši predivni domaćini iz "Perle" u Budvi, kada je prostor tako ekskluzivan kao što jeste i kada na koncert dođu svi oni koji tu zaista srcem pripadaju, nema većeg uživanja za bend... Sve je tako lako, muzika sama priča svoju priču ( ova je bila posebno inspirativna jer dugo nismo svirali akustične verzije ) i jednostavno - dogodi se noć za pamćenje sa dugim prepričavanjima koja slede u danima iza.

 

Naravno, nikako ne propušta prilika da se ispoštuju mnogobrojni mediji i najavi naš novi album.

 

Tivatska priča je bila utoliko specifičnija jer se radilo o otvaranju novog fantastičnog objekta - "Recolete". I ovde posebni redovi pripadaju organizatorima i domaćinima koji su se potrudili da svojim sugradjanima omoguće provod koji su samo mogli da zamisle - Neverne bebe su prestiž same po sebi kao muzička poslastica, a bilo je i poslastica i to pravih, za sve prisutne koji su došli da požele srećan početak i dobru sezonu.

 

Bebe se zaista u Crnoj Gori uvek osećaju - među svojima, na nastupe obavezno dođu mnogobrojni dugogodišnji prijatelji i poštovaoci benda i svima još jednom želimo da zahvalimo na gostoprimstvu obećavši prave spektakle tek uz promociju albuma.

 

Sunce, more, izvanredno posećeni koncerti, prijatna druženja - prava pozitivna injekcija pred povratak u studio i nastavak finalnog dela snimanja albuma!

HVALA BUDVI I TIVTU, VIDIMO SE USKORO !
© nevernebebe.com