Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Saradnja između Nevernih beba i Modne kuće "LUNA" koja je započela prošle godine realizacijom spota za pesmu "Uzmi boje" donela nam je mnogo lepih zajedničlih trenutaka a devojke za nastupe u "Luninoj" garderobi dobijaju samo najbolje kritike.

 

U organizaciji naših dragih prijatelja iz "Blumen group", u svim prodajnim objektima "Lune" će se u toku aprila odvijati akcija "Ponesi muziku". Promocija prolećne kolekcije propraćena je i gostovanjima Nevernih beba pa na taj način zajedno spajamo lepe stvari u svrhu promocije života sa stilom. Ova druženja održana su već u Novom Sadu i Beogradu a slede Požarevac (08.04.) i Čačak (11.04.) .

 

Modna kuća "LUNA" nastavlja sa uspesima i u 2011. godini širenjem na nova tržišta (Australija) postavljajući brojne visoke standarde u delatnosti u kojoj je već postala prestižni brend kao jedan od društveno najodgovornijih privrednih subjekata. Naše zadovoljstvo što takve kompanije stoje rame uz rame sa Nevernim bebama je utoliko veće. 

 

Idemo dalje, u nove zajedničke projekte...

 

Fotografije sa druženja iz Novog Sada i Beograda možete pogledati na sledećem linku Ponesi muziku, a prilog TV Studio B sa beogradske promocije možete pogledati ovde Beograde, dobar dan.

"PONESI MUZIKU" - NEVERNE BEBE & MODNA KUĆA "LUNA"
© nevernebebe.com