Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Ako smo u dosadašnjim izveštajima stalno naglašavali da se radi punom parom, onda sada možemo reći - mobilnost i operativnost su jače nego ikada.

 

U studiju se stvara svakog dana bez odmora, neretko se dočeka i sledeće jutro... Polovina pesama sa albuma već je u miks - fazi.

 

Svi koji su bili u prilici da čuju nove pesme saglasni su u jednom - ovo će biti do sada najzreliji i najbolji album Nevernih beba u svakom smislu (tekstualno, aranžerski, svirački).

 

Kuriozitet u današnjem vremenu je svakako i Milanova želja da skoro svi odsvirani instrumenti budu "živi". Zaista, svi jedva čekaju da novi album ugleda svetlost dana a desiće se to, kako sada stoje stvari, nakon više od četiri godine od izlaska albuma " Iza oblaka".

 

Zadovoljstvo nam je da Vam prezentujemo fotografije sa snimanja brass deonica (duvača) u jednoj od pesama koja će sasvim sigurno biti medju nosećim numerama na albumu.
Naš poziv da gostuju na albumu prihvatili su članovi RTS BIG BENDA Ivan Ilić ( trombonista, kompozitor, aranžer i dirigent kao i predsednik Udruženja muzičara džeza, zabavne i rock muzike ), Marko Djordjević ( truba ) i Ljubiša Paunić ( saksofon ). Ovi vrsni umetnici dali su tako svoj pečat u realizaciji Milanovih ideja i kreativnoj igri novih zvukova koje do sada niste imali priliku da čujete u našim pesmama. Zahvaljujemo im i čekamo na sledećem terminu a o BIG BENDU RTS možete saznati nešto više na sledećem linku

 

Još ekskluzivnih fotografija sa snimanja albuma možete pogledati na našem forumu u temi Snimanje šestog studijskog albuma

NOVOSTI SA SNIMANJA NAŠEG ŠESTOG ALBUMA
© nevernebebe.com