Sledeći svoj unutrašnji glas, energiju i ideje od kojih nije želeo da odstupi, Milan Đurđević je nakon bavljenja muzikom od ranog detinjstva, svog prvog benda "Nova zemlja", rada sa grupom "Smak", mnoštva odsviranih koncerata u zemlji i inostranstvu i jakog ličnog pečata u muzici grupe "Frenky", 1993. godine konačno formirao autorski projekat "Neverne bebe" . Od tada pa do danas on je jednostavno rečeno idejni vodja i duša benda kao vokal, klavijaturista, kompletan autor muzike i tekstova, aranžer i producent.
Prvu postavu su pored Milana činili jos Vladan Đurđević, Čeda Macura, Bane Jelić i Bili King. Ubrzo u bend dolazi i Saša Ranđelović Ranđa. Za izdavačku kuću "Take it or leave it" snimaju svoj prvi album 1994. godine pod nazivom "Neverne bebe I", medijski propraćen spotovima za pesme "Veliki je Bog" i "1000 godina". Bendu se tada pridružuje Dušan Šubarević.
Od samog početka rada odlikuje ih izuzetno živa koncertna aktivnost koja je i danas jedan od njihovih zaštitnih znakova – prosečno godišnje odsviraju izmedju 140 i 150 koncerata.
Do izlaska drugog studijskog albuma "Neverne bebe II" 1997. godine za izdavačku kuću "Red line records", u bendu se događaju još neke kadrovske promene i iz njega izlazi Bili King, dolaze Gorica Ponjavić i Aleksandar Tasić, a nešto kasnije i Goran Marinković.
Spotovi sa ovog albuma "Stranac", "Dvoje", "Divlje svinje" i "Godine srama" bivaju izuzetno dobro prihvaćeni od publike, a pesma "Dvoje" postaje apsolutni hit i nešto poput lične karte Nevernih beba. Ova pesma našla je svoje mesto i u "Antologiji YU rock-a" kao jedan od 50 najboljih tekstova, a po glasovima i anketama radio i TV stanica proglašena je i za Hit decenije.
Šira javnost je tokom 1998. godine mogla da se uveri u sve Milanovo i Ranđino muzičko umeće kroz poznati, do sada neponovljeni TV projekat "3K – DUR".
Kroz nesmanjenu koncertnu aktivnost polako pripremaju pesme za sledeći album a novi milenijum dočekuju u Africi, u Keniji, takođe na bini.
Treći album "Neverne bebe III – Južno od sreće" pojavljuje se sredinom 2001. godine u izdanju kuće "Hi – Fi centar" uz spotove za "Ljubav", "Gotovo", "Balkan" i "U beznadju". Album biva proglašen najboljim rock izdanjem za tu godinu. Slede prva velika autorska turneja po Crnoj Gori, veliki koncerti u Beogradu i Valjevu sa odličnim prijemom novog i autentičnog autorskog pristupa kod publike. Poneti novootkrivenom energijom i kulminacijom želje za isključivo autorskim konceptom, Milan, Vlajko i Randja odlučuju da idu za tim osećajem što rezultira razilaženjem sa Goricom, Tasom i Goranom. Sredinom 2003. godine Nevernim bebama se pridružuju dva nova vokala Jana Šušteršič i Jelena Pudar čije su izuzetne vokalne kvalitete i harizmu članovi benda uočili u emisiji 3K-DUR, kao i bubnjar Duca Ivanišević. Tada počinje ključni deo novije istorije benda.
Album obrada starih hitova sa prethodnih albuma uz dve nove pesme – "Neverne bebe IV – Best of – Dvoje" za "BK sound" ekspresno lansira bend u samo središte medijske pažnje i pokazuje svu opravdanost promena koje su se dogodile, uz jedan sasvim novi zvuk i kvalitet. I ovaj album proglašen je najboljim rock izdanjem za 2004. godinu u kojoj se pojavio. Najavljena spotom za pesmu "Gde smo" i kasnije nastavljena spotovima za "Veliki je Bog", "Dabogda lažem" i "Tužnu pesmu", neprekidna medijska promocija albuma uz mnogobrojne koncerte trajala je više od dve godine. U to vreme u bend ulazi Vladimir Ružičić Kebac i uz Milana, Vlajka, Randju, Janu i Jelenu zatvara priču formirajući aktuelni sastav koji dobija Priznanje za veliki doprinos rock'n rollu na "Beoviziji".
Događaj o kome su članovi benda možda samo maštali i to u najskrivenijim snovima ostvaruje se 2006. godine gostovanjem na kocertu grupe "Toto" na Tašmajdanu.
Pesma "Oktobarfest" postaje Hit 2006. godine na TV Balkanmedija po glasovima gledalaca, a Neverne bebe dobijaju Nagradu za najbolji rock'n roll bend na "Beoviziji".
Adekvatnu najavu za peti album euforično je napravio spot za pesmu "Da ima nas" koji je u rekordnom roku zaposeo TV stanice i u zemlji i u okruženju. Za CD "Iza oblaka" koji se pojavio u prodaji 2007. u izdanju PGP RTS vezano je mnogo kurioziteta, preko gostovanja renomiranih muzičara (Simone Philips, Aki Rahimovski), velike Ex -Yu turneje koja praktično traje do danas pa do podatka da je taj album najprodavanije rock izdanje u poslednjoj deceniji. "Iza oblaka – Modernu bajku za decu i odrasle" obeležili su pored "Da ima nas" i spotovi za pesme "Boje duge" – duet sa Akijem Rahimovskim, odlično prihvaćen i često emitovan na medijima u Ex-Yu republikama i "Ko zna". Pesma "Da ima nas" dobija titulu Hita godine na Festivalu "Beovizija".Kruna dosadašnje karijere za sada su dva rasprodata koncerta u Sava centru održana 25. i 30. oktobra 2007. godine.
Godina 2008. u kojoj su Neverne bebe proslavile nekoliko jubileja, najpre petnaestogodišnjicu rada, donela je bendu i poziv menadžmenta jednog od najvećih muzičara današnjice - Lenny Kravitz nastupa u Beogradskoj Areni sa Nevernim bebama kao predgrupom.
Ono što će takođe ostati zabeleženo su i veliki koncerti u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Banjaluci, Valjevu, Pljevljima, Podgorici... Provodeći ogroman deo vremena na putu i tamo gde se zapravo najbolje i osećaju - na binama širom zemlje i okruženja ispred svoje publike, Neverne bebe su krajem 2008. došle su do respektabilne brojke od 1750 odsviranih koncerata.
Urađena je i velika akustik turneja koja je imala zadatak da publici približi jaku emociju i specifičnost muzike koju stvaraju i na jedan drugačiji i novi način.
Pored svega navedenog Milan je pri kraju rada na svom prvom autorskom CD-u instrumentalne muzike i muzike za visokobudžetni strani igrani film. Sarađuje sa mnogim uglednim stranim i domaćim producentima, učestvuje u stvaranju i aranžiranju duhovne muzike, a pojavljuje se i na albumima nekih drugih odabranih izvođača, takođe kao autor muzike i aranžmana.
U aprilu 2011. godine bendu se na mestu vokala Jeleni Pudar pridružuje Tijana Sretković i u tom sastavu krajem godine bend ulazi u studio i počinje snimanje svog šestog studijskog albuma pod naslovom "PRAŠTAM". Uz Andreju Stojića na akustičnoj gitari i udaraljkama bendu se kao pridruženi član priključuje i Nemanja Savić. Album je rađen više od godinu dana i izlazi početkom 2012. godine. Ekskluzivni gosti na njemu su Vlatko Stefanovski i Vanna. Prva dva spota sa ovog albuma za pesme "Uzmi boje" i "Kuća za spas" donela su neke nove standarde u video produkciji i osvojila brojne prestižne nagrade uz prvoplasirana mesta na regionalnim top listama, uključujući i listu "MTV DOMAĆICA". Spot za pesmu "Kuća za spas" jedan je od nagledanijih spotva na Youtube u ovoj kategoriji muzike sa preko 2.000.000 pregleda i taj broj svakodnevno raste i dalje. Ovaj niz uspešno je nastavljen spotovima "Za tvoje oči" (duetska pesma sa Vannom) i "Sudnji dan" koji je snimljen u Petničkoj pećini kod Valjeva.
Šesti studijski album "PRAŠTAM" od izlaska je, po zvaničnim podacima izdavača, najprodavanije izdanje u regionu.
Članovi benda gotovo stalno su prisutni u mnogobrojnim radijskim i televizijskim emisijama, što onim koje se tiču promocije muzike i njihovog rada, što emisija u kojima se govori o muzici ali i o životu uopšteno. Ono što ih odvaja od drugih pored ostalog je i izuzetno prisan i prijateljski odnos sa fanovima koji su okupljeni na oficijalnom sajtu i forumu benda. Bend na oficijalnoj Facebook stranici ima 65.000 fanova.
Ukupan broj koncerata zaključno sa 2012. godinom je 1914 a čitava 2013. godina biće posvećena obeležavanju dvadesetogodišnjice rada benda. Planirano je mnoštvo akcija kroz dvadeset velikih koncerata i kulminaciju u Kombank Areni uz brojne goste, sedmi studijski album sa novim ali i nekim starim pesmama uz aranžmanska iznenađenja, prvo DVD izdanje u karijeri i brojne nagrade za najvernije fanove.